Случайно увидела кучу непрочитанных сообщений на Фейсе - это те, что от незнакомцев приходят и сбрасываются в отдельную папочку. Ох, и наржалась я
примеры от "особо одаренных":
1.This girl is an angel (о, это про меня? Или про кого-то еще?)
2. Hey, what are you russian people (наверное очень интересуется жизнью в России)
3. Sen cok guzelsin (ну это стандарт )
4. selam...nasılsınız ? rahatsız ettiysem şimdiden çok özür dilerim...profil resminizle tesadüfen karşılaştım..hoş ve nezih bir görümünüz var mesaj yazamadan geçemedim...!!! uygun olursa tanışmak isterim... tanışmak dileğiyle hoşçakalın. (ну да, так вот случайно наши профили и находят всякие Ромео)
5. Hellow (супер-английский!)
6. Этот вообще уржаться - романтик, блин Вообще с трудом разобрала, что у дядьки на уме было, когда писал. Помогите с переводом
Seni tanıdıktan sonra hayallerim tek kişiden, iki kişilik bölüme geçti. Hatta çoğalıyoruz bazen. Senin söylediğin isimlerle. Sınırların ötesine geçebilmeyi, düşlerin peşinde gitmeyi, kolayı seçmeyi seninle deneyimliyorum.
Seninle her yer ilkbahar.
Birlikte dolaşmak ayrı bir lezzet.
Özel anlar ise, anlatılmaz yaşanır. (Прям как заманивает...)
7. Hey Olesya... are u in starbucks? (Конечно, я живу в Старбаксе)
8. hello ı m a turkish man and ı try to learn russia please sometimes help me and ıch spreche deutsch ıch wünsche ihnen viel glück (выучить русский нахаляву - мило)
9. merhaba...umarım evli değilsindir ama eğerki evliysen eşin çok şanslı bir erkek (эх, надо было ответить, что мужу передам обязательно, какой он счастливый)
Интересно, реально кто-то ведется на это?