Моя Анталья

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Моя Анталья » Поможем друг другу » Давайте помолимся

Давайте помолимся

Сообщений 21 страница 40 из 226

21

Давайте сегодня, среда, в 23 00

0

22

Dane4ka, оки. Две мои подруги присоединятся.

0

23

Dane4ka написал(а):

Вот хорошая молитва:
О Премилосердый Боже, Отче, Сыне и Святый Душе, в нераздельней Троице поклоняемый и славимый, призри благоутробно на раба Твоего (имя), болезнию одержимаго; отпусти ему вся согрешения его; подай ему исцеление от болезни; возврати ему здравие и силы телесныя; подай ему долгоденственное и благоденственное житие, мирные Твоя и премирные блага, чтобы он вместе с нами приносил благодарные мольбы Тебе, Всещедрому Богу и Создателю моему.
Пресвятая Богородица, всесильным заступлением Твоим помоги мне умолить Сына Твоего, Бога моего, об исцелении раба Божия (имя).
Все святые и ангелы Господни, молите Бога о больном рабе Его (имя).
Аминь.

И вот ещё есть такая молитва ВЕЛИКОМУЧЕНИКУ И ЦЕЛИТЕЛЮ ПАНТЕЛЕИМОНУ:
«Пресвятой великомученик Пантелеимон целитель! Ради Христа исцели раба Божьего (имя) от всех болезней, как ты исцелил отрока от укуса змеи. Аминь!»

+3

24

utica, Оксана, спасибо!

0

25

Dane4ka написал(а):

давайте

+1

26

Dane4ka написал(а):

Даш,а сейчас который час?
у меня 14.20

+2

27

Mysterious, у нас 15:20

+1

28

Marina, мерси  https://forumstatic.ru/files/0014/a6/40/63409.gif

0

29

девочки молитва одновременно нескольких человек называется:Молитва по соглашению.

Молитва по соглашению – это исполнение на деле слов Иисуса Христа:  «Истинно говорю вам, что если двое из вас согласятся на земле просить о всяком деле, то, чего бы ни просили, будет им от Отца Моего Небесного, ибо, где двое или трое собраны во имя Мое, там Я посреди них».

Господь обязательно исполнит Ваши просьбы, главное, молиться с усердием не только за себя, но и за других участников общей молитвы!
Продолжительность молитвы – не ограничена. Это может быть месяц, полгода, год, или больше.

Вот текст молитвы:                                Молитва Святому Духу

Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша.

Молитва по соглашению

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты сказал пречистыми устами Твоими: «Истинно говорю вам, что если двое из вас согласятся на земле просить о всяком деле, то, чего бы ни просили, будет им от Отца Моего Небесного, ибо, где двое или трое собраны во имя Мое, там Я посреди них». Непреложны словеса Твои, Господи, милосердие твое бесприкладно и человеколюбию Твоему нет конца. Сего ради молим Тебя: даруй нам, рабам Твоим: (ваши имена), и всем тем, кто возносит сейчас с нами соборную молитву, имена Ты их Господи знаешь Сам, согласившимся просить Тебя: о скором выздоровлении от различных телесных  недугов (Ты знаешь, Господи, кто чем болеет), а также молим тебя даровать нам душевное здравие. Молим Тебя об исполнении наших прошений. Но да будет не так, как мы хотим, но как Ты, Господи — да будет во веки воля Твоя. Аминь.

Окончание

Молитва Богородице пред Ея иконой “Целительница”

Приими, о, Всеблагословенная и Всемощная Госпоже Владычице Богородице Дево, сия молитвы, со слезами Тебе ныне приносимыя от нас, недостойных раб Твоих, ко Твоему цельбоносному образу пение возсылающих со умилением, яко Тебе Самой зде сущей и внемлющей молению нашему. По коемуждо бо прошению исполнение твориши, скорби облегчаеши, немощным здравие даруеши, разслабленныя и недужныя исцеляеши, от бесных бесы прогоняеши, обидимыя от обид избавлявши, прокаженныя очищаеши и малыя дети милуеши; еще же, Госпоже Владычице Богородице, и от уз и темниц свобождаеши и всякия многоразличныя страсти врачуеши: вся бо суть возможна ходатайством Твоим к Сыну Твоему, Христу Богу нашему. О, Всепетая Мати, Пресвятая Богородице! Не престай молитися о нас недостойных рабах Твоих, славящих Тя и почитающих Тя, и поклоняющихся со умилением Пречистому образу Твоему, и надежду имущих невозвратну и веру несумненну к Тебе, Приснодеве Преславней и Непорочней, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Окончание

Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, сохрани нас от всякого зла!

Отредактировано gigorg (14-01-2015 17:40)

+2

30

вот эту молитву нужно читать о здравии.Я с вами. в 23:00 читаем?

+1

31

gigorg, да,спасибо!

0

32

gigorg, Катюш, я молитв никаких не знаю, молюсь обычно своими словами.  Ну и я мусульманка вообще-то.  Мне же можно своими словами? Вторая подруга намаз читает, она по арабски будет. А православной я передам туч которую ты написала.

0

33

Обязательно присоеденюсь в 23.00 к общей молитве.

Отредактировано Janim1 (14-01-2015 18:45)

0

34

здоровья малышу!пусть обязательно поправитсяhttp://sf.uploads.ru/drR65.jpg

+1

35

Люди, у нас в 23 может не быть электрика, но я все равно присоединюсь

0

36

Эти молитвы мне давал Батюшка в нашей церкви:

1.Молитва Праведному Симеону Богоприимцу. О здравии младенцев и сохранении их от опасности, о находящихся взаключении или в плену «О великий угодниче Божий Богоприимче Симеоне! Предстоя Престолувеликаго Царя и Бога нашего Иисуса Христа, велие дерзновение имаши к Нему, вообъятиях твоих нашего ради спасения носитися изволившему. К тебе убо, якомногомощному предстателю и крепкому о нас молитвеннику, прибегаем мы, грешнии инедостойнии. Моли благость Его, яко да отвратит от нас гнев Свой, праведно поделам нашим на ны движимый, и презрев безчисленныя прегрешения наша, обратитнас на путь покаяния и на стезе заповедей Своих утвердит нас. Огради молитвамитвоими в мире живот наш и во всем благом благое поспешение испроси, вся яже кживоту и благочестию потребная нам даруя. Якоже древле Великий Новгород явлениемчудотворныя иконы твоея от губительства смертнаго избавил еси, тако и ныне наси вся грады и веси страны нашея от всяких напастей и бед и напрасныя смертипредстательством твоим избави, и от всех враг видимых и невидимых покровомтвоим защити. Яко да тихое и безмолвное житие поживем во всяком благочестии ичистоте и, тако в мире временное сие житие прешедше, в вечный достигнем покой,идеже сподобимся Небеснаго Царствия Христа Бога нашего. Ему же всякая славаподобает, со Отцем и Пресвятым Его Духом, ныне и присно и во веки веков.Аминь».

2.Молитва мученику младенцу Гавриилу Белостокскому
Младенческаго незлобия хранителю и мученическаго мужества носителю, Гаврииле блаженне, страны нашея адаманте драгоценный и иудейскаго нечестия обличителю! К тебе мы, грешнии, молитвенно прибегаем и, о гресех своих сокрушающеся, малодушия же своего стыдящеся, любовию зовем ти: наших скверн не возгнушайся, чистоты сый сокровище, нашего малодушия не омерзи, долготерпения учителю, но паче сих, немощи наша от Небес видя, тех исцеления нам твоею подаждь молитвою и твоей Христу верности подражатели нас быти научи. Аще ли терпеливно крест искушений и злострадании понести не возможем, обаче и тогда милостивыя твоея помощи не лиши нас, угодниче Божий, но свободу и ослабу нам у Господа испроси. Таже и молящийся о чадех своих матери услыши, здравию и спасению младенцем от Господа податися умоляяй. Несть таковаго жестокаго сердца, еже слышанием о муках твоих, святый младенче, не умилится, и аще кроме сего умиленнаго воздыхания никоегоже благаго деяния принести возможем, но и таковым умиленным помыслом наши умы и сердце, блаженне, просветив, на исправление жития нашего благодатию Божиею нас настави. Вложи в нас о спасении души и о славе Божией ревность неустанную и о часе смертнем память неусыпную хранити помози нам. Наипаче же в смертнем успении нашем терзания демонская и помыслы отчаяния от душ наших предстательством твоим отжени и сия упованием Божественнаго прощения исполни, во еже и тогда и ныне славити нам милосердие Отца, и Сына, и Святаго Духа и твое крепкое заступление во веки веков. Аминь.

0

37

3.Молитва святому апостолу Павлу

О святый верховный апостоле Павле, сосуде избранный Христов, небесных таин сказателю, всех языков учителю, церковная трубо, пресловущий витие, многия беды за имя Христово претерпевый, море измеривый и землю обшедый и нас от лести идольския обративый! Тя молю и к тебе вопию: не гнушайся мене сквернаго (имя), возстави падшаго греховною леностию, якоже в Листрех храмаго от чрева матерня возставил еси; и якоже Евтиха мертва бывша оживил еси, воскреси и мене от мертвых дел; и якоже молитвою твоею основание темницы некогда потрясл еси и узники разрешил еси, сице исторгни мя творити волю Божию. Вся бо можеши данною ти властию от Христа Бога, Емуже подобает всякая слава, честь и поклонение, со Безначальным Его Отцем, и со Пресвятым и Благим и Животворящим Его духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

4.Молитва святой мученице Параскеве Пятнице
О святая и преблаженная мученице Христова Параскево, красото девическая, мучеников похвало, премудрых удивление, веры христианской хранительнице, идольския льсти обличительнице, Евангелия Божественнаго поборнице, заповедей Господних ревнительнице, сподобльшаяся приити ко пристанищу вечнаго покоя и в чертозе Жениха твоего Христа Бога светло веселящаяся, сугубым венцем девства и мученичества украшенная! Молим тя, святая мученице: буди о нас (имена) печальница ко Христу Богу, Егоже преблаженнейшим зрением присно веселишися; разжени твоими святыми молитвами мрак, прибывший от грехов наших: испроси у Бога светов свет благодати душевным и телесным очесем нашим: просвети нас, омраченных грехми, светом Божия благодати, да твоих ради святых молитв дастся безочесным сладкое зрение. О великая угоднице Божия! О мужественнейшая дево! О крепкая мученице, святая Параскево! Святыми твоими молитвами буди нам грешным помощница, ходатайствуй и молися об окаянных и зело нерадивых грешницех, ускори на помощь нам, ибо зело немощнии есмы; моли Господа, чистая девице, моли Милосерднаго, святая мученице, моли Жениха твоего, непорочная Христова невесто, да твоими молитвами пособствовани, мрака же греховнаго избывше, во свете истинныя веры и деяний божественных внидем в свет вечный дне невечерняго, во град веселия приснаго, в немже ты ныне светло блистаеши славою и веселием безконечным, славословящи и воспевающи со всеми небесными силами трисиятельное единое Божество, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

0

38

По мне самая сильная молитва,которая исходит от сердца

+1

39

Девочки молится кто как может. Всем большое спасибо!!!

0

40

Dane4ka написал(а):

Девочки молится кто как может. Всем большое спасибо!!!

Даша, ну ты то как никто знаешь, сколь сильна коллективная молитва. Все будет у малыша хорошо!

0

Вы здесь » Моя Анталья » Поможем друг другу » Давайте помолимся